Diensten

Jaarverslag en administratie
Wij verzorgen (delen van) uw administratie en stellen jaarrekeningen samen. Door steeds alert te zijn op de ontwikkelingen van de klant, stoppen de werkzaamheden niet bij het afleveren van de jaarrapporten, maar zijn deze vaak aanleiding tot adviezen waarmee de klant geld verdient, c.q. bespaart.

IMG_2986Belastingen
Wij bieden op maat gesneden fiscale dienstverlening. Wij verzorgen belastingaangiften, fiscale waarderingen, herstructureringen van ondernemingen, keuze van rechtsvorm, opvolgingsvraagstukken, overdracht van aandelenpakketten, erfrechtelijke zaken en pensioenvraagstukken.

Belastingaangiften voor particulieren
Ook voor uw belastingaangifte als particulier kunt u bij ons terecht. Kijk hier voor meer informatie.

Bedrijfsadvisering
Onze advisering is breder dan het fiscale en bedrijfseconomische terrein. Wij verstaan de kunst om tijdig over eigen grenzen heen te kijken, en deskundigen te raadplegen, of delen aan hen over te laten. Uiteraard blijven wij steeds nauw betrokken bij adviestrajecten. Immers, hoe goed een advies objectief gezien ook mag zijn, de klant moet er een goed gevoel bij hebben. Pas dan wordt advies op maat bereikt.

PGB-beheer en administratie
Voor een standaardtarief verzorgen wij de declaraties voor de Persoons Gebonden Budgetten (PGB’s) bij het zorgkantoor of verzorgen wij de volledige administratie. Tenslotte kunt u ook het volledige beheer aan ons toevertrouwen, waarbij wij ook de (wijziging van de) indicatiestelling voor u begeleiden.

Algemene voorwaarden
U kunt de algemene voorwaarden hier lezen en downloaden.